Ner med träden

Ner med träden

Tjenare bloggen! Idag är dagen då mina träd äntligen ska försvinna från tomten och det är banne mig på tiden, så att jag kan få lite solljus till mina fina växter. Mitt växthus är väldigt skymt ifrån solen och då kan jag säga er att det inte växer särskilt bra, men nu ska det bli ordning på det hela. Jag har anlitat trädfällning i Växjö för att ta ner de träden som skymmer ljuset från att komma in i trädgården. Trädfällning kan nog inte bara bli ett lyft för mitt växthus utan även för hela trädgården, inte minst för altanen. Det är nästan lite komiskt hur min trädgård är utformad, alla andra sidor är väldigt öppna. Just där solen ligger på under dagen är det dock väldigt skymt och det är så klart där som jag har mitt växthus och mina rabatter, så mina växter får inte riktigt den näringen som de behöver för att kunna växa. Antagligen så pågår det redan trädfällning på tomten i detta nu, men eftersom att jag är på jobbet så kan jag inte uttala mig hur det går. Det är dessutom alla träden på tomten som ska ner så det finns ingen risk att fel träd faller, så därför behöver jag inte inte vara med och förklara hur det ska vara. Jag hade dock gärna varit ute på tomten och grejat istället för att sitta här inne framför datorn och jobbat. Det är riktigt fint väder i Växjö och det kommer med säkerhet bli en eftermiddag och kväll som säkerligen lär spenderas utomhus. Jag trivs verkligen med sommaren och som naturintresserad så är det fantastiskt att kunna vara ute hela tiden, utan att behöva klä sig i massa tunga kläder. Ha en fortsatt fantastisk dag och så hoppas vi på att den här värmen håller i sig resten av sommaren.  


Kommentarer är stängda.