Fick åtminstone ner träden

Fick åtminstone ner träden

Tjenare alla läsare! För några månader sedan så byggdes det en altan på min trädgård och jag var tvungen att anlita trädfällning för att kunna få sol över altanen. Jag såg verkligen framemot att få spendera många härliga sommarkvällar i solen på min altan, men så blev inte riktigt fallet som ni kanske förstår. För här i Alingsås har det inte direkt bjudits på någon sol eller värme under sommaren. Det var dom där veckorna i början av sommaren som var riktigt härliga och det är jag givetvis tacksam för, men då hade inte jag någon semester så det blev inte jättemånga soltimmar för min del. Nu så här i efterhand känns det nästan lite tragiskt att vi inte fick något bättre väder. Vissa somrar så kan det ändå vara lite halvkasst väder men det känns ändå som sommar i luften, i år fick vi inte ens det. Det är alltid lite tråkigt när man har förberett sig på någonting och sen blir det inte alls vad man har förväntat sig. Nu hade jag antagligen byggt en altan och anställt trädfällning ändå, men jag hade verklige sett fram emot att få nyttja de tjänster och byggen som gjorts på trädgården. Trädfällning var absolut nödvändigt, för jag var lite orolig att de eventuellt skulle välta om det skulle storma lite och då hade risken funnits att de välts över trädet. Så jag är inte missnöjd med det som har gjorts utan det är snarare det usla vädret som grämer mig en aning, men allting kan inte alltid gå vägen tyvärr. Nu ska jag snart packa ihop för dagen och åka hemåt, det har varit en riktig på jobbet hittills och så lär det fortsätta veckan ut. Vi får hoppas på sol i helgen så att jag kan få några fina timmar på altanen då.  


Kommentarer är stängda.