United Affiliate Partners

United Affiliate Partners är ett av mina sidoprojekt som jag driver. Det är en affiliateplattform som till en början främst kommer att satsa på e-sport.

Vilka driver United Affiliate Partners?

Jag driver sajten tillsammans med två vänner. Nicole och Per som var för sig har över 10 års erfarenhet inom affiliatebranchen. I och med detta sitter de på en hel del kontakter både för bra affiliate deals och på affiliates.

Målsättningar för United Affiliate Partners

Under 2017 är målet att få igång produkten och börja få in våra kunder. För att göra detta behöver vi få det nya systemet på plats och börja marknadsföra oss mot affilaites.

Vi kommer att börja med vår samarbetspartner PvP.me som erbjuder betting för E-sportsmatcher. Där har vi en bra deal att erbjuda och fördelen att det är en relativt ny marknad, så de flesta affiliates har inte samarbeten med e-sportssajter.

Hur kan ni hjälpa?

Om ni tycker projektet låter intressant så letar vi just nu affilaitesajter att para ihop med de erbjudanden vi har med olika bettingsajter. Vi söker även folk som kan skriva content om e-sport. Då vi själva besitter stor kunskap om e-sport men är ganska fullbelagda med annat arbete.