Månadsrapport – Mars 2017

Mars var en riktigt bra resultatmånad. Inga större utgifter och sparandet fanns kvar i slutet av månaden. En bidragande orsak var att jag fick tillbaka en del pengar för utlägg. Jag köpte dock inga aktier för pengarna då jag behöver bunkra upp till den nya lägenheten som är signad och klar. 2a maj bär det av till Enskede Gård där nya lägenheten ligger.

Portföljen

Jag har i skrivande stund 1 portfölj. Jag tog bort min Aggro-portfölj till förmån för att kunna köpa ny lägenhet någon gång under våren. De pengarna ligger nu likvid på SEB.

Min normala portfölj består oftast av svenska aktier och är en KF där jag också brukar teckna IPOs. I skrivande stund ser den ut såhär:

Under månaden har jag köpt lite Capio. Det har också dragits avkastningsskatt och så har jag tagit ut 38 000 kr för att finansiera aktieköp i onoterat bolag.

Portföljen har, om man räknar bort likvida medlena gått ner 1.64% under senaste månaden.

Min Networth

En riktigt bra ökning som dessutom är bättre än budgeterat.

Networth ökade med 1.86% och den största skillnaden kom från sparande från förra månaden (Likvida medel) medans portföljen gick ner och Savelend fortsätter att tuffa på. Blev en ökning på 17 114 kr totalt.

Fotnot: Eftersom jag tog ut pengar från aktieportföljen justerade jag siffrorna även i februari.

På återseende!
Hobbyekonomen

Be the first to comment on "Månadsrapport – Mars 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*