Månadsrapport – Februari 2017

Februari har bjudit på vad jag tror blir en ganska bra sparmånad. Trots att jag hade en semester i London under 4 dagar. Eftersom jag skriver denna inledande text innan jag kollat siffrorna blir det alltid spännande att se hur resultatet blir. Men jag gissar på att det blir en bättre sparmånad än Januari.

Portföljen

Jag har i skrivande stund 1 portfölj. Jag tog bort min Aggro-portfölj till förmån för att kunna köpa ny lägenhet någon gång under våren. De pengarna ligger nu likvid på SEB.

Min normala portfölj består oftast av svenska aktier och är en KF där jag också brukar teckna IPOs. I skrivande stund ser den ut såhär:

Under månaden har jag köpt lite Betsson, Attendo, Note, Gränges och sålt Baltic Horizon. Det har också kommit in utdelning från Volati Pref.

Portföljen har, om man räknar bort likvida medlena gått upp 5.12% under senaste månaden. Räknar man med likvida medlena är det en ökning på 2.45%

Min Networth

Som jag trodde ovan så har detta blivit en bra månad. Trots att jag var i London i 4 dagar.

 

Jag lyckades komma över 900 000 i Networth med råge. Networth ökade med 2.02% och den största skillnaden kom från sparande från förra månaden (Likvida medel) medans Aktieuppgång och Savelend hjälpte till.  Blev en ökning på 18 213 kr totalt.

Fotnot: Eftersom jag sålde av min Aggroportfölj för att ha likvider till lägenhet justerade jag även siffrorna för Januari månad under Aktier och fonder samt Likvida medel. För att procentuella utvecklingen inte skulle vara helt galen.

På återseende!
Hobbyekonomen

Be the first to comment on "Månadsrapport – Februari 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*