Bobasen

Bobasen är ett av mina sidoprojekt som jag driver. Det är ett internationellt annonstorg för fastigheter till salu eller till uthyrning.

Vilka driver Bobasen?

Jag driver sajten tillsammans med 4 vänner. Vi har erfarenhet inom marknadsföring, sälj, och en gedigen erfarenhet av långsiktigt partnerskap för mäklare.

Målsättningar för Bobasen

Målsättningarna för 2017 är att få igång intäkterna för sajten. Det stora målet under 2016 var att få sajten mobilanpassad då vi blivit av med Adsense-reklam på sajten efter Googles uppdatering. Vi tappade också 50% av våra besökare när Google började ta hänsyn till mobilanpassning i sin ranking.

Sättet vi ska få igång våra intäkter är att vi ska jobba aktivt med sälj mot mäklare och få in fler långsiktiga partnerskap. Vi ska också öka snittvärdet per besökare som idag ligger på ca 50 öre.

Hur kan ni hjälpa?

Om ni tycker projektet låter spännande så får ni gärna komma med tips på förbättringar. Har ni förslag på potentiella samarbetspartners, funktioner på sidan som saknas eller något annat så är det bara att höra av er på info@bobasen.se